Om ”football and brew”

”Football and brew” är en blogg som tar upp livet som ung fotbollssupporter. Med ett brinnande intresse för fotbolls- och supporterkultur skildras vardagen som fotbollssupporter. Framför allt handlar det om kärleken till världens vackraste fotbollsförening, Malmö FF.

Som ung man med journalistiska ambitioner ger jag er mitt perspektiv på vardagen som aktiv fotbollssupporter. En vardag ständigt präglad av öl, musik och kläder men framför allt av fotbollen och dess kultur.

Välkomna.

4 kommentarer till Om ”football and brew”

  1. Jerka skriver:

    när kommer första ölrecensionen? *längtar*

  2. marcuslindstroem skriver:

    Tja! Jag och 3 kurskamrater på sociologen ska genomföra en kvalitativ studie om fotbollssupportrar och supporterkulturen. VI är intresserade av vad ett supporterskap egentligen innebär och vilka uttryck det tar. Vår ambition är att försöka plocka fram supportrarnas egen perspektiv på kulturen som en kontrast till den ofta snedvinklade mediabilden. Utöver att jag själv kom och tänka på dig så tipsade även Svenska Fans användaren Todde om dig. Sugen på att ställa upp på en intervju? Vi vore jättetacksamma. Hör gärna av dig här eller på Marcus.Lindstrom84@gmail.com. Ha det bra.

    Marcus, Jennifer, Fredrika och Sara!

Lämna en kommentar